Welkom

Welkom op de website van het Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Delflanden. Op deze site vindt u informatie over de manier waarop passend onderwijs binnen ons samenwerkingsverband wordt vormgegeven en wordt georganiseerd. 

Nieuws

Vacature administratief-secretarieel medewerker m/v

29-10-2018: Het SWV VO Delft is per direct op zoek naar een enthousiaste en initiatiefrijke administratief-secretarieel medewerker voor vier dagdelen per week.

Indien het takenpakket je aanspreekt en je zin hebt om ons samenwerkingsverband te komen versterken, nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Vacature administratief-secretarieel medewerker

Nieuwsbrieven schooljaar 2018 - 2019

26 september 2018: Het beleidsterrein van passend onderwijs is volop in bewegingen. Het SWV VO Delflanden wil ouders, leerlingen, docenten, schoolleiders en allen die betrokken zijn bij de interne of externe zorgstructuur op de hoogte houden van de landelijke ontwikkelingen op het gebied van passend onderwijs en de ontwikkelingen en activiteiten die binnen ons eigen samenwerkingsverband spelen op dit terrein.

Nieuwsbrief SWV VO Delflanden, september 2018

Jaarverslag 2017

28 mei 2018: Het jaarverslag 2017 en de evaluatie van de programma's zijn vandaag bestuurlijk vastgesteld. In het jaarverslag wordt een verantwoording gegeven over de besteding van de middelen van het samenwerkingsverband over de verschillende programma's. De bijlage van het jaarverslag biedt een overzicht van de behaalde resultaten per programma.

Jaarverslag 2017

Evaluatie van de programma's 2017

Wanneer het niet goed gaat op school

19 maart 2018: De weg vinden wanneer het met je kind niet goed gaat op school. Voor veel ouders/verzorgers is het een doolhof. Om ouders/verzorgers op weg te helpen heeft Ouders & Onderwijs een overzicht gemaakt. In een oogopslag kunt u zien, welke stappen u kunt zetten en bij welke instanties u terecht kunt.

Infographic Ouders & Onderwijs

Ondersteuningsplan 2016-2020

9 september 2016: In het ondersteuningsplan wordt beschreven op welke manier passend onderwijs binnen het SWV VO Delflanden wordt vormgegeven en op welke manier het SWV VO Delflanden samenwerkt met de gemeenten Delft, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp bij het bieden van onderwijs en zorg aan jongeren en gezin.

Ondersteuningsplan 2016 -2020