Hee Annemarie, wat leuk van je te horen!

Ja het gaat ons goed hoor. Jamie inderdaad buitengewoon goed afgestudeerd 🙂 niet normaal he. Leuk dat je haar wilde helpen ook, daar was ze blij mee.

Qua werk doe ik het nog vrij rustig aan, ik neem nog de tijd om te kijken wat de toekomst brengen zal en ondertussen vermaak ik me met hier en daar wat leuke opdrachten en wat oude en nieuwe klanten. Heb best een beetje een ‘sabbatical’ gevoel, niet met helemaal er uit zijn, maar meer met een pauze in zo hard werken en uitkijken naar wat komen gaat.

Met jou en de kindjes ook goed? En nog altijd naar je zin bij Connexion?

Groetjes en liefs,
en dank je voor je mailtje

George

> Op 4 aug. 2017, om 13:43 heeft Annemarie Rutgers het volgende geschreven:
>
> Hi George,
>
> Lang geleden dat we elkaar hebben gesproken!
> Ik vraag me af hoe het met je gaat?
> Ik zag laatst op Facebook dat Jamie met een heel mooi resultaat is afgestudeerd! Echt goed zeg! Maar dat het een knappe meid is wist jij als vader natuurlijk al lang 😉
> Ben je nog met leuke opdrachten bezig?
> Ben je nog op vakantie geweest?
>
> Ik hoop dat het je goed gaat,
> Groetjes Annemarie
>