Hoi Ronald

Het is een herkenbaar stuk. ik heb het een paar keer gelezen en heb even de tijd genomen om te bedenken waar het (volgens mij) nog beter zou kunnen.

Volgens mij is het vooral nu te zakelijk, te weinig een aantrekkelijk verhaal en te veel voortbordurend op wat we tot nu toe hebben opgesteld .
Dat is overigens volkomen logisch, want tot nu toe is het (mijn outline) vooral gericht op zakelijke partners, sponsors, organisaties etc. Maar nu we richting publiek gaan, en theaters, zou ik toch liever meer ‘emotie’ terugzien?
Meer het ‘ musical-gehalte’ vergroten, of in ieder geval er een verhaal van maken / meer aan toevoegen?

Eigenlijk zijn het twee verhalen tegelijk: dat van Wubbo, en een tweede verhaal rondom de actrice (het verhaal met de zwangere vrouw) en aan het eind komt dat samen in een mooie apotheose, waarin de verteller een cruciale rol speelt.

Wat Ger eerder al noemde, zijn goede voorstellen, die moeten voor binding en emotie zorgen die iedereen kan voelen en begrijpen.

ik weet niet of jullie het daar mee eens zijn?
Zo ja, dan zouden de eerste 4 alinea’s (voordat de show wordt uitgelegd) kunnen worden geschrapt – of eventueel in een bijschrift kunnen worden genoemd.

Groet
George

> Op 23 aug. 2017, om 15:37 heeft Ronald Brautigam het volgende geschreven:
>
>