Werken bij

Ben jij bezig met een masteropleiding orthopedagogiek, schoolpsychologie of kinder- en jeugdpsychologie en ben je op zoek naar een leuke stage? Lees dan hieronder onze vacature! 

Voor het schooljaar 2022-2023 heeft het SWV VO Delflanden ruimte voor een enthousiaste:

 

 

Het SWV VO Delflanden is een samenwerkingsverband, dat bestaat uit 7 schoolbesturen en 16 schoollocaties voor regulier en speciaal voortgezet onderwijs.

 

Het doel van het SWV VO Delflanden is het realiseren van een samenhangend geheel van onderwijsarrangementen binnen en tussen de scholen, het realiseren dat zoveel mogelijk van de leerlingen een ononderbroken ontwikkelingsproces kunnen doormaken en dat leerlingen die extra ondersteuning behoeven een zo passend mogelijke plaats in het onderwijs krijgen.

 

Het SWV VO Delflanden houdt een Orthopedagogisch en Didactisch Dienstencentrum (OPDC) in stand. De gedragswetenschappers zijn hiervan een onderdeel.

 

De gedragswetenschappers dragen er zorg voor dat op een systematische en transparante manier onderwijs- en zorgbehoeften in kaart worden gebracht, met name wanneer sprake is van meer complexe ondersteuningsbehoeften. Zij werken daarbij met diagnostisch instrumentarium. In afstemming met de school, ouders, leerling en de partners in onderwijs en zorg, ontwerpen zij een zo passend mogelijk ondersteuningsaanbod binnen de reguliere school, het speciaal onderwijs of binnen het FLEX-College. 

 

 

Bij het SWV VO Delflanden is gedurende schooljaar 2022-2023 ruimte voor een enthousiaste:

 

Stagiair(e) psychologie / orthopedagogiek

Voor 16-24 uur per week.

 

Wat ga je doen?

Je loopt stage in het team van gedragswetenschappers van het Orthopedagogisch en Didactisch Dienstencentrum (OPDC) van het Samenwerkingsverband VO Delflanden. In het begin kijk je mee en leer je van het werk van de gedragswetenschappers, maar in de loop van de stageperiode ga je een aantal werkzaamheden steeds zelfstandiger uitvoeren, waaronder:

·         Het uitvoeren van (groepsgewijze) intelligentie-onderzoeken.

·         Het uitvoeren van handelingsgerichte diagnostiek bij individuele leerlingen en de daarbij behorende verslaglegging.

·         Het voeren van adviesgesprekken.

·         Het ontwerpen van een zo passend mogelijk ondersteuningsaanbod op de scholen, of binnen het FLEX-College.

·         Een bijdrage leveren aan de indicatiestelling voor het Voortgezet Speciaal Onderwijs.

·         Het ondersteunen van scholen bij het schrijven van een “Ontwikkelingsperspectiefplan” (OPP).

Wie zoeken wij?

  • Je bent bezig met een masteropleiding orthopedagogiek, schoolpsychologie, of kinder- en jeugdpsychologie.
  • Je hebt affiniteit met leerlingen in het voortgezet onderwijs.
  • Je kan je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken.

Wat bieden wij?

·         Een boeiende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan het werk van de                gedragswetenschappers bij het SWV VO Delflanden.

·         De mogelijkheid om de Basis Aantekening Psychodiagnostiek (BAPD) binnen je stage te halen.

·         Een kleine stage vergoeding.

Voor meer specifieke informatie kan je contact opnemen met Christine Sijtsma, gedragswetenschapper SWV VO Delflanden (csijtsma@swvvo-delft.nl, of telefonisch 06–43234241).

 

Heb je zin om stage te lopen in het team van gedragswetenschappers?

Maak dan jouw interesse kenbaar door uiterlijk 19 april 2022 je motivatiebrief en curriculum vitae op te sturen naar: csijtsma@swvvo-delft.nl, o.v.v. vacature stagiaire psychologie/orthopedagogiek.

 

Adres

Buitenwatersloot 341a
2614 GS  Delft

015 285 5554

info@swvvo-delft.nl

 

Parkeren

Komt u met de auto?

Hier ziet u waar u kunt parkeren.